![]() |
|
![]() |
| Duyurular Forum İçi Duyurular |
![]() |
Lidersin.Com Satılıktır... Detaylı Bilgi İçin Tıkla
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | ||||||
|
™Patron™
![]() Katılım: 08.03.2008 Takımı: fenerbahce Memleket: Istanbul Yaş: 33 Cinsiyet: Bay Mesajlar: 7,178
Paylaşım: 2150 / 2150
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vip Üye nedir?, nasıl Vip olunur? ve de; Vip olunca ne olur? Bu soru zincirinin ardından hemen açıklamasını yapalım o haldeyse; Vip Üye; esasında forumda VİP konumuna getirilen üyeler topluluğudur, bu konuma gelmek için kimseden ne bir ücret talep ediyoruz, ne de her hangi bir yardım... Vip Üye olmak için; yapmanız gereken bize göre çok basit tabi siz nasıl düşünürseniz o siz kararınınız saygı duyarız, öncelikle 100 mesaj 'ınız olmalı bu 100 msj; konu ve yorum karışık olacağı için illaki mesaj veya konu olacak diye bir saplantımız yok evet sadece 100 mesaj sayısına ulaşın ve sizde Vip Üye olun... Vip Üye olunca ne olacak diyorsanız;hemen onunda açıklamasını yapalım... Lidersin Forum sayfaları içerik bakımından Türkiyenin en geniş içerikli forum sitelerinden birisi ve forumda aşağı yukarı (adult ve bu gibi terbiyesiz içerikler hariç) her türlü konuya ulaşabilme şansınız çok yüksek fakat onca içeriğin ve kategorinin haricinde birde sadece Vip Üye grubunun görebileceği özel bölümler oluşturduk. Bu bölümlerde neler olduğunu söyleyemiyoruz ne yazık ki ama emin olun ki internette her an aradığınız bilgiler, programlar, çeşitli araç ve gereçler bu bölümlerde sizleri bekliyor olacak. Ayrıca İsteyen Her Vip Üyenin Profiline İstediği Bir mp3 Yukleyebilecek.Profilini Ziyaret eden Herkes O,Mp3 Dinleyebilecek.... Ayrıca; Vip üye grubuna katılarak sadece gizli bölümlerin anahtarını almıyorsunuz! Anahtarla beraber;
Umarım "Vip Üye" nedir?, nasıl olunur?, ve olununca ne olur? kısa ve öz bir biçimde anlatabilmişimdir...
[Resimleri ve Linkleri Görebilmek Için Üye Olmaniz Gerekmektedir. Üye Olmak Için Tiklayin...]Not: Admin,Mod,Yöneti Arkadaşlar Zaten Bu gruptaki Her ÖZelliğe Sahiptir.Bu Özellik Sadece Yeni Üye Grubunu Kapsar ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||
|
ÜST TEYMEN
![]() Katılım: 02.01.2009 Takımı: fenerbahce Memleket: Istanbul Yaş: 15 Cinsiyet: Bay Mesajlar: 295
Paylaşım: 37 / 376
Tecrübe Puanı: 354 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekurler MAbi abim yakkinda Belki olucam
|
||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||
|
BİNBAŞI
![]() Katılım: 17.10.2008 Takımı: besiktas Memleket: Afyon Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Mesajlar: 366
Paylaşım: 42 / 421
Tecrübe Puanı: 202 ![]() ![]() ![]() |
ben bu özellikleri tasıyorum sanki
|
||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||
|
™Patron™
![]() Katılım: 08.03.2008 Takımı: fenerbahce Memleket: Istanbul Yaş: 33 Cinsiyet: Bay Mesajlar: 7,178
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||
|
BİNBAŞI
![]() Katılım: 17.10.2008 Takımı: besiktas Memleket: Afyon Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Mesajlar: 366
Paylaşım: 42 / 421
Tecrübe Puanı: 202 ![]() ![]() ![]() |
ya bi yerde mod yaptılar giriyoruz ayıp olmasın diye sizi unuturmuyumhiç ya
|
||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||||
|
RAPUBLiC
![]() Katılım: 27.04.2008 Takımı: fenerbahce Memleket: Ankara Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Mesajlar: 805
Paylaşım: 61 / 613
Tecrübe Puanı: 2657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:3:beni VIP yapın
![]() daha avantajlıymıs
|
||||||
|
|
|
|
|
#7 | ||||||
|
™Patron™
|
||||||
|
|
|
|
|
#8 | ||||||
|
Aramızdan Ayrılanlar
![]() Katılım: 25.06.2009 Takımı: fenerbahce Memleket: Konya Yaş: 18 Cinsiyet: Bay Mesajlar: 0
Paylaşım: NAN / -INF
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tm calismalarim devam ediyor oluruz ins.
|
||||||
|
|
|
|
|
#9 | ||||||
|
Aramızdan Ayrılanlar
![]() Katılım: 25.06.2009 Takımı: fenerbahce Memleket: Konya Yaş: 18 Cinsiyet: Bay Mesajlar: 0
Paylaşım: NAN / -INF
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evt ulastim ama cogu konu saaaten hakeedim ins. verilir bana
|
||||||
|
|
|
|
|
#10 | ||||||
|
MAREŞAL
![]() Katılım: 04.06.2009 Takımı: besiktas Memleket: Manisa Cinsiyet: Bayan Mesajlar: 3,421
Paylaşım: 1655 / 1655
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi bu berkan ın yüksek mesajları 100 den hala vip üye degil merak ettim de=)
|
||||||
|
|
|
![]() |
| Tags: demek, nasil, olunur, vip |
| Seçenekler | |
|
|