![]() |
|
![]() |
| Forum Kuralları Mutlaka okuyunuz |
![]() |
Lidersin.Com Satılıktır... Detaylı Bilgi İçin Tıkla
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#11 | ||||||
|
q€w€z€
![]() Katılım: 12.07.2008 Takımı: turkiye Memleket: Corum Cinsiyet: Bayan Mesajlar: 480
Paylaşım: 48 / 481
Tecrübe Puanı: 405 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mabi buraya benim gelecegimi tahmin ederek mi koydun şu 9 numaralı kuralı valla tuttum ben ne yalan söyleyeyim
![]() ![]()
|
||||||
|
|
|
|
|
#12 | ||||||
|
KayZeRSoZe
![]() Katılım: 16.05.2008 Takımı: galatasaray Memleket: Denizli Cinsiyet: Bay Mesajlar: 271
Paylaşım: 0 / 360
Tecrübe Puanı: 303 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saol abi bilgilendirdiğin için bir kaçını bilmiodum öğrendim
|
||||||
|
|
|
|
|
#13 | ||||||
|
MAREŞAL
![]() Katılım: 04.06.2009 Takımı: besiktas Memleket: Manisa Cinsiyet: Bayan Mesajlar: 3,421
Paylaşım: 1655 / 1655
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok sagol mustafa abi emegine saglık
.. insanlık insanların içinde ölmeye başlayan bir duygu internet dünyasının dışında bile insanlık duygusundan yoksun insanlar o kadar çok ki internet dünyasında fikir olarak davranış olarak kısacası insanlık olarak kendisinden birseyler kaybetmemiş şahısları bulmak çok zor ama olacak inşallah abi ve bu forumda insanlık duygusu yüce insanlar var bunu ilk girdigimden beri izlemeye aldım ama afffedersin çok ahlaksız insanları da gördüm sonunda tıpkı denizin içindeki kirlilikleri o deniz içinde barındırmayıp kıyıya vurdugu gibi bu forumda öyle insanları deniz gibi kıyıya vuruyor ve vuracak da eger kim o maskenin arkasına sıgınmışsa bir gün o maske düşecektir abi... ben hala insanlıgını kaybetmemiş iyi ahlaklı insanların bu forumda olduklarına inandıgım için burdayım ve olacagım da Allah(C.C) izniyle.. ve birşeyler yapmaya da çalışacagım ... |
||||||
|
|
|
|
|
#14 | ||||||
|
KOR GENERAL
![]() Katılım: 29.11.2008 Takımı: galatasaray Memleket: Canakkale Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Mesajlar: 1,044
Paylaşım: 137 / 687
Tecrübe Puanı: 756 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gerçekten çok doğru sözler teşekkürler
|
||||||
|
|
|
|
|
#15 | ||||||
|
Aramızdan Ayrılanlar
![]() Katılım: 25.06.2009 Takımı: fenerbahce Memleket: Konya Yaş: 18 Cinsiyet: Bay Mesajlar: 0
Paylaşım: NAN / -INF
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tüh keske önce yazilmis olsaydi
|
||||||
|
|
|
|
|
#16 | ||||||
|
MAREŞAL
![]() Katılım: 04.06.2009 Takımı: besiktas Memleket: Manisa Cinsiyet: Bayan Mesajlar: 3,421
Paylaşım: 1655 / 1655
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niye tüh berkan zararın neresinden dönsen kardır bilirsin
|
||||||
|
|
|
|
|
#17 | ||||||
|
ONBAŞI
![]() Katılım: 06.06.2009 Takımı: turkiye Memleket: Denizli Yaş: 18 Cinsiyet: Bay Mesajlar: 21
Paylaşım: 0 / 57
Tecrübe Puanı: 51 ![]() |
Çok İyi Yazmışsın Abi Tam Yerinde Ve Güzel Kurallar Tamda Bir Forumda Olması Gereken Kurallar Aklına Beynine Düşüncene Sağlık Abi ...
|
||||||
|
|
|
|
|
#18 | ||||||
|
Aramızdan Ayrılanlar
![]() Katılım: 04.11.2009 Takımı: turkiye Memleket: Adana Cinsiyet: Bay Mesajlar: 2
Paylaşım: 0 / 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
this is very good
[Resimleri ve Linkleri Görebilmek Için Üye Olmaniz Gerekmektedir. Üye Olmak Için Tiklayin...] [Resimleri ve Linkleri Görebilmek Için Üye Olmaniz Gerekmektedir. Üye Olmak Için Tiklayin...], [Resimleri ve Linkleri Görebilmek Için Üye Olmaniz Gerekmektedir. Üye Olmak Için Tiklayin...], [Resimleri ve Linkleri Görebilmek Için Üye Olmaniz Gerekmektedir. Üye Olmak Için Tiklayin...], [Resimleri ve Linkleri Görebilmek Için Üye Olmaniz Gerekmektedir. Üye Olmak Için Tiklayin...].
|
||||||
|
|
|
|
|
#19 | ||||||
|
YENİ ASKER
![]() Katılım: 20.11.2009 Takımı: turkiye Memleket: Konya Yaş: 23 Cinsiyet: Bay Mesajlar: 1
Paylaşım: 0 / 0
Tecrübe Puanı: 51 ![]() |
Sitenize Yeni Katıldım Kurallar ve Sitenin Genel Görünüşü Olarak Site Kaliteli ve Agırlıgını Koruyan Bir Site gibi görünüyor. Umarım iyi vakitler geciririz. Güzel Kurallar Emeklerinize ve Hizmetinize Teşekkürler.
Saygılarımla : DJ Gladyatör |
||||||
|
|
|
![]() |
| Tags: altin, biri, forumda, icin, kural, olmak, saygideger |
| Seçenekler | |
|
|