|
|
#1 | ||||||
|
MAREŞAL
![]() Katılım: 23.09.2008 Takımı: galatasaray Memleket: Afyon Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Mesajlar: 2,154
Paylaşım: 370 / 925
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Resimleri ve Linkleri Görebilmek Için Üye Olmaniz Gerekmektedir. Üye Olmak Için Tiklayin...] [Resimleri ve Linkleri Görebilmek Için Üye Olmaniz Gerekmektedir. Üye Olmak Için Tiklayin...] [Resimleri ve Linkleri Görebilmek Için Üye Olmaniz Gerekmektedir. Üye Olmak Için Tiklayin...]SENİ SEVİYORUM Sadece kim oldugun degil, sen oldugun icin ve seninle beraberken kim oldugumu, benligimi anladigim icin. SENİ SEVİYORUM ! Sadece kendine yaptiklarin icin degil, bana kattigin güzellikler icin. SENİ SEVİYORUM ! İcimdeki cocugu, sakli kalmis ben'i yeryüzüne cikardigin ve sana ihtiyacim oldugu her an tüm duyarliliginla yani basimda oldugun icin. SENİ SEVİYORUM ! Elini kalbimin üzerinde hissettigim zaman, üzüntülerimi alip, onlarin yerine simdiye kadar hic kimsenin basaramadigi o sicakligi, o ictenlik isigini bana duyurmayi basardigin icin. SENİ SEVİYORUM ! Hayatimi kutsal bir sevgi tapinagina cevirdigin ve her günümü yasam senligine, unutulmayan siirlere dönüstürdügün icin. SENİ SEVİYORUM ! cünkü, sen, simdiye kadar hic basaramadigim seyleri, kendimle dost ve barisik olmayi ve hic bir zaman tadamadigim kadar mutlu olmami sagliyorsun. ve bütün bunlari yalnizca sözlerinle, dokunusunla [Resimleri ve Linkleri Görebilmek Için Üye Olmaniz Gerekmektedir. Üye Olmak Için Tiklayin...]
|
||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||
|
MAREŞAL
![]() Katılım: 04.06.2009 Takımı: besiktas Memleket: Manisa Cinsiyet: Bayan Mesajlar: 3,421
Paylaşım: 1655 / 1655
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
duygusal prenses=)
|
||||||
|
|
|
![]() |
| Tags: seviyorum |
| Seçenekler | |
|